Samen realiseren wij ambitie
voor
topsporters talent teams organisaties jou

Inspiratie

Inspiratie door kennisdeling en kruisbestuiving

Tekst: Kennisdeling en kruisbestuiving staat bij TE centraal. Het bedrijfsleven en de topsport kunnen veel van elkaar leren. TE verbindt deze werelden aan elkaar. Door middel van inspirerende, interactieve concepten verbindt TE deze werelden op individueel, team en organisatieniveau. Hierin komen thema’s als het stellen van doelen, omgaan met tegenslagen en het presteren onder druk in naar voren. Gezamenlijk met de klant bepaalt TE wat er nodig is voor een succescol relatie-event, webinar of bijvoorbeeld een inspiratiesessie.

Jouw ambitie realiseren?

Sprekers

Voor (online) relatie-evenementen, inspiratiesessies of heidagen. TE werkt vanuit een groot netwerk van topsprekers in de topsport en het bedrijfsleven. Voor ieder thema en voor elk budget vindt TE de perfecte invulling.

Clinics

Van bekende en onbekende topsporters. Een clinic is de perfecte teambuilding activiteit, waarin collega’s op een leuke, interactieve én sportieve manier met elkaar aan de slag gaan. Van schaatsen tot kruisboogschieten, van hockey tot hardlopen. Bij TE is alles mogelijk!

Events

Op basis van de behoefte binnen de organisatie ontwikkelt TE het concept dat de beoogde resultaten gaat realiseren en zorgt TE ervoor dat het gehele event zonder zorgen en volgens plan verloopt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kwartaaldagen, relatie-evenementen, congressen of sportdagen.

Deze bedrijven gingen je voor

TE @ Work - Inspiratie