Club202.0

Voor sportliefhebbers

Een sporter kan niet zonder een grote schare trouwe Supporters. In tijden van succes en gouden medailles: hoe gaaf is het om samen met jouw Supporters deze successen te vieren? Maar juist ook in tijden van tegenslagen: in deze tijden kunnen deze Supporters de sporter helpen om weer zelf op hetzelfde niveau terug te komen. Jij als sportliefhebber kan Supporter worden van TalentEmpowerment, en daarmee bijdragen aan de ontwikkeling van jonge topsporters en nauw onderdeel worden van hun weg naar de Olympische Spelen. Club202.0 is voor elke sportliefhebber toegankelijk, en de maandelijkse bijdrage is €9,95/maand (exclusief btw).
Maar, let op: er zijn slechts 202.0 plekken beschikbaar.

Wat jij kan verwachten

Jij draagt bij aan de ontwikkeling van jong sporttalent

Als sporter wil je kunnen vertrouwen op een grote schare trouwe supporters, die achter je staan in goede tijden, maar ook in slechte tijden. Als supporter zorg jij ervoor dat de sporters van TE altijd een beroep kunnen doen op de begeleiding en dienstverlening van TalentEmpowerment. In tijden van gouden medailles, maar ook in tijden van blessures.

Jij krijgt toegang tot aansprekende en inspirerende evenementen

TalentEmpowerment organiseert elk jaar meerdere (5-10x per jaar) evenementen waar alle werknemers van jouw bedrijf zich exclusief voor kunnen aanmelden. Denk hierbij aan wedstrijdbezoeken, topsportworkshops, clinics en diners met de sporters.  

Jij wordt nauw betrokken bij de Road2Excellence van jonge topsporters

Als Supporter word je nauw betrokken bij de prestaties van de sporters. Zo ontvang jij de maandelijkse 2020Update’s en het exclusieve TalentEmpowerment SupportersMagazine. Ook deze mogelijkheid geldt voor alle werknemers van jouw bedrijf.

Jij krijgt toegang tot de exclusieve CommunityShop

Alle werknemers krijgen toegang tot de CommunityShop, met exclusieve aanbiedingen van onze partners. Hieronder vallen onder andere: HP (Laptops, Printers, desktops), Dita (hockeysticks, hockeykleding), Brainbooster (voedingssupplementen) en Duursport.nl (sportvoeding).

ProjectTuschinski

Op vrijdag 4 september 2020 stappen 736 sportliefhebbers Pathé Tuschinski binnen voor de premiere van de documentaire van TalentEmpowerment: “The Road2Tokyo”. 

Vanaf 6 augustus 2019, precies een jaar voor de Olympische Spelen in Tokyo, worden de sporters van TalentEmpowerment gevolgd door twee documentairemakers. Zij zullen het laatste jaar van de sporters naar de Olympische Spelen vastleggen en hun werklust, bloed, zweet en tranen in beeld brengen. 

Als Supporter van Club202.0 kan jij hier exclusief bij zijn! Naast al het andere wat er gedurende het jaar naar de Olympische Spelen georganiseerd wordt, is jouw ticket als exclusief member van Club202.0 alvast gereserveerd. Wees er snel bij want er zijn nog maar 125 plekken over!

Word Supporter!

Jouw steun in de zoektocht naar succes is onmisbaar. Word nu Supporter van jong sporttalent, en ga mee op weg naar de Olympische Spelen en ben op 4 september 2020 exclusief te gast in Pathé Tuschinski voor de premiere van de Road2Tokyo!

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!