Supporters van Talent

Voor bedrijven

De Olympische Spelen: het allerhoogste internationale podium in de sport en het doel van (bijna) elke topsporter. Onderweg naar de Olympische Spelen maken de sporters de meeste unieke en bijzondere momenten: gouden medailles, individuele prijzen, noem het maar op. Jij kan met jouw bedrijf onderdeel worden van deze bijzondere reis naar de Olympische Spelen en de successen van de sporter. 

Wij maken samen met jou een op maat gemaakte samenwerking die past bij jouw organisatie, cultuur en doelstellingen. De samenwerking met een sporter bestaat uit twee onderdelen:
1) Generiek en 2) Custom – Made.

Generiek

Bijdragen aan de ontwikkeling van jong sporttalent

Als sporter wil je kunnen vertrouwen op een grote schare trouwe supporters, die achter je staan in goede tijden, maar ook in slechte tijden. Als Supporter zorg jij ervoor dat de sporter(s) die aan jouw bedrijf gekoppeld zijn altijd een beroep kunnen doen op de begeleiding en dienstverlening van TalentEmpowerment. In tijden van gouden medailles, maar ook in tijden van blessures.

Toegang tot aansprekende en inspirerende evenementen

TalentEmpowerment organiseert elk jaar meerdere (5-10x per jaar) evenementen waar alle werknemers van jouw bedrijf zich exclusief voor kunnen aanmelden. Denk hierbij aan wedstrijdbezoeken, topsportworkshops, clinics en diners met de sporters.  

Nauw betrokken bij de Road2Excellence van jonge topsporters

Als Supporter word je nauw betrokken bij de prestaties van de sporters. Zo ontvang jij de maandelijkse 2020Update’s en het exclusieve TalentEmpowerment SupportersMagazine. Ook deze mogelijkheid geldt voor alle werknemers van jouw bedrijf.

Toegang tot de exclusieve CommunityShop

Alle werknemers krijgen toegang tot de CommunityShop, met exclusieve aanbiedingen van onze partners. Hieronder vallen onder andere: HP (Laptops, Printers, desktops), Dita (hockeysticks, hockeykleding), Brainbooster (voedingssupplementen) en Duursport.nl (sportvoeding).

Custom-Made

Wij komen bij jouw bedrijf langs om een Custom-Made plan te maken om jouw bedrijf maximaal te betrekken bij de Road2Tokyo van de sporters die gekoppeld zijn aan jouw organisatie. Dit op maat gemaakte plan kan uit verschillende onderdelen bestaan, en niks is te gek. Van het omdopen tot bedrijfsruimtes tot wedstrijdbezoeken, van marketingcampagnes tot bedrijfspresentaties.

Inspiratie

Het leveren van topprestaties, het omgaan met tegenslagen, het werken in teamverband, het belang van samen juichen; thema’s die zowel in het bedrijfsleven als in de topsport van vitaal belang zijn voor succes. In inspirerende workshops met (ex-)topsporters wordt deze parallel naar voren gebracht.

Betrokkenheid

Wij kijken met jou mee hoe we jouw organisatie maximaal kunnen betrekken bij de Road2Tokyo van de aan jouw bedrijf gekoppelde sporters. Dit kan in de vorm van maandelijkse interne vlogs, visuals op de schermen, of zelfs het omdopen van de namen van vergaderruimtes. Niks is te gek.

Marketing

Topsport spreekt tot de verbeelding en neemt mensen mee. Wij denken mee hoe we sport kunnen inzetten voor de (employer-) branding van jouw organisatie. 

Fun

Maar bovenal, is sport ontzettend gaaf om mee te mogen maken. En dit mag jouw hele bedrijf ervaren! Wij organiseren presentaties op vrijdagmiddagborrels, sportdagen, clinics of wedstrijdbezoeken. Jij geeft aan wat past bij jullie cultuur, wij organiseren.

Word Supporter!

Jouw steun in de zoektocht naar succes is onmisbaar. Word nu Supporter van jong sporttalent, en ga mee op weg naar de Olympische Spelen!

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!