Een overzicht

Hieronder vind je een overzicht van de Sporters die bij TalentEmpowerment zijn aangesloten en de persoonlijke Supporters die aan deze Sporters gekoppeld zijn. 

Wil jij ook Supporter van jong sporttalent worden? Neem dan hier contact met ons op.

HP is een technologiebedrijf met hoogwaardige technische producten, zoals laptops, desktops en printers. HP is gekoppeld aan twee sporters.

Pien Sanders

Pien Sanders

Pien is 20 jaar oud, komt uit Tilburg, hockeyt bij HC Den Bosch en maakte op haar 19e al haar debuut voor het Nederlands Team. Vorig jaar werd ze met het Nederlands Team Europees Kampioen, en werd ze ook nog uitgeroepen tot grootste talent van het toernooi. Of HP past bij Pien? “Ik ken HP nu iets beter dan voorheen. Ik was verbaasd over de coole producten die ze hebben. De laptop en HP Sprocket gaan me echt helpen contact te houden met mijn familie, vrienden, hockey collega’s en trainers, of ik nu op reis ben of niet.”

Roos Zwetsloot

Roos Zwetsloot

Roos is 18 jaar en is een mega getalenteerde sporter. Het is skateboarden geworden, maar ze werd ook al uitgeroepen tot “Talent van het Jaar” in de jeugdopleiding van Kampong Hockey. Roos heeft maar één doel: “In 2020 wil ik in Tokyo op die ‘ramp’ staan.” “Ik ben blij met HP als Supporter; ik kan nu het R2E-Programma volgen en me echt bezig houden met de sport zelf. De HP laptop ga ik gebruiken voor mijn studie en voor het bestuderen van wedstrijdanalyses.”

Management Drives biedt software aan die inzichtelijk maakt wat individuen en teams motiveert. Dit creëert een gezamenlijke taal die gedrag bespreekbaar maakt. MD heeft een sterke band met topsport; de MD-methodiek is ook het vertrekpunt in het programma van Talent-Empowerment.

Josine Koning

Josine Koning

Josine is 23 jaar, studeert Rechten in Utrecht en woont in dezelfde stad. Josine hockeyt al sinds jonge leeftijd bij HC Den Bosch. Josine maakte op 21 jarige leeftijd haar debuut voor het Nederlands Team en werd daarmee al Europees Kampioen (2017) en Wereld Kampioen (2018). Josine: “De MD Methodiek maakt gedrag inzichtelijk; ik gebruik deze methodiek ook in presentaties voor bedrijven”

Famke Richardson

Famke Richardson

Famke is 21 jaar, woont in Utrecht en is die onvermoeibare verdedigster die je als aanvaller liever niet tegenkomt. Ze werd in de zomer van 2017 Europees Kampioen met Oranje U21 en sloot daarna aan bij het “grote” Oranje, waar ze ook al haar debuut maakte. Famke studeert daarnaast Psychologie in Utrecht. “MD is een gaaf bedrijf, en ik ben trots dat zij als Supporter achter mij staan. En met mijn studieachtergrond is er natuurlijk een hele mooie match.”

 

David van Nunen

David van Nunen

David is 24 jaar en schermt al sinds jonge leeftijd. Schermen is internationaal een grote sport, maar in Nederland nog niet. Daarom is David erg blij met MD achter hem: “Dankzij MD kan ik het programma van Talent-Empowerment volgen, en zo begeleiding en coaching krijgen waar ik anders geen toegang toe zou hebben”. David werd in 2018 onder andere tweede op het NK en heeft als enige doel om in 2020 op de Olympische Spelen te staan.

 

BE Networks biedt geweldige oplossingen voor de overkill aan tech‑specificatie binnen de IT-markt met betaalbare, duurzame smart‑solutions van topkwaliteit (denk aan Cisco en Juniper). Ook na de levering blijven we in beeld om u ook op lange termijn van de beste oplossingen te voorzien. Zo kunt u langdurig gebruik maken van onze service, expertise en unieke processen.

Marijn Veen

Marijn Veen

Marijn is 22, woont in Utrecht en studeert daar Psychologie aan de Universiteit. Marijn hockeyt bij AH&BC Amsterdam en werd in de zomer van 2017 als aanvoerder en topscoorder van het toernooi Europees Kampioen U21 in Valencia. “Godert van Heijst stond met BE Networks altijd achter me; toen ik Europees Kampioen werd, maar ook toen ik geblesseerd raakte voor het WKU21 in Chili. Dat deed veel pijn natuurlijk, maar dankzij de support van BE en TE kon ik ijzersterk terugkomen.”

De Lean Consultancy Group helpt organisaties hun prestaties continu te verbeteren. LCG gelooft in een aanpak op maat waarbij ze gebruik maken van de Lean en Agile filosofie.

Melissa van Oudenaarden

Melissa van Oudenaarden

Melissa is 18 jaar, Rotterdamse en studeert aan Zadkine HTV (Handhaving Toezicht en Veiligheid) richting Politie. Melissa haar karatevereniging is Unity 99 van Patrick van Daalen. Verder traint ze elke vrijdag in Luik bij Champions Club van Junior Lefevre. Melissa traint ook bij de Nederlandse selectie van de KBN met als hoofdcoach Geoffrey Berens.

OrangePearl is een bedrijf gevestigd in Delft dat zich focust op innovaties met maar één doel: bijdragen aan een betere wereld. Van voedingssupplementen (Nutralinea & Brainbooster) tot apparatuur waarmee dolfijnen uit vissersnetten worden gehouden (Safewave).

Frédérique Matla

Frédérique Matla

Frédérique Matla is 22 jaar en ontzettend ambitieus. Als echte doelpuntenmachine -ze werd al topscoorder op het WK U21 en staat na 47 wedstrijden in Oranje op 26 doelpunten-  heeft zij maar twee doelstellingen: Goud winnen op de Olympische Spelen en de beste hockeyster van de wereld worden. FM15 is gekoppeld aan OrangePearl Innovation Group: “Zo gaaf om zo’n gaaf bedrijf achter me te hebben staan; en het mooie, de producten van de merken van OrangePearl, zoals Brainbooster, kan ik ook gewoon gebruiken!”

Ormit biedt jong toptalent traineeships, waarin persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap centraal staat. Management, Finance, IT of Digital? Ormit heeft een traineeship dat past bij jouw talent en ambitie!

Annette Duetz

Annette Duetz

Annette is 25 jaar, studeert Technische Natuurkunde in Delft (Master) en woont in Amsterdam. Annette zeilt in de Olympische FX49’er Klasse, en heeft inmiddels al een paar hele mooie prijzen op haar naam staan. Zo werd ze afgelopen zomer Wereldkampioen in het Deense Aarhus en zeilde ze ook al op de Spelen in Rio. Met Ormit vond ze een mooie match: “Ormit is echt een heel gaaf bedrijf, met een uniek traineeship. Ik zie mezelf na Tokyo daar zo werken”

FutureFish Group bestaat uit meerdere bedrijven die wereldvis beschikbaar stellen voor de Europese Consument. Kwaliteit en Duurzaamheid staan hierin centraal.

Renee van Laarhoven

Renee van Laarhoven

Renee is 21 jaar, Tilburgse, en studeert inmiddels aan de Universiteit in Utrecht in de richting Gezondheid & Voeding. Renee hockeyt bij Kampong, werd Europees Kampioen U21 en mag inmiddels ook proeven aan Oranje. Renee haar passie naast hockey? Koken. Samen met FutureFish kan ze haar geluk dan ook niet op. “Elke maand staat er een uniek recept van FutureFish en mij op de website van TalentEmpowerment; gezonde voeding en dus ook veel vis, zijn absoluut onmisbaar voor een fanatieke sporter.”

Mettom is gespecialiseerd in payrolling. Waarom? Als ondernemer wil je je focussen op waar je goed in bent, en je niet bezig hoeven te houden met de administratieve  rompslomp die bij werkgeverschap komt kijken. En daar is Mettom voor.

Elodie Kuijper

Elodie Kuijper

Elodie is 18 jaar oud, en een trotse Tilburgse. Per week zit zij gemiddeld 18 uur op de fiets, en dat met maar één doel: “Over drie jaar wil ik de beste veldrijdster van de wereld zijn, en meer wedstrijden winnen dan Mathieu van der Poel.”. Deze drive past ook bij Mettom; Mettom helpt met hun dienstverlening ondernemers op weg in het realiseren van hun doelstellingen. 

Holland Immo Group initieert beleggingen in commercieel vastgoed (wonen, winkelen, zorg en parkeren) in Nederland en Duitsland voor de particuliere en institutionele belegger. 

Maxime Kerstholt

Maxime Kerstholt

“Het begint met gewoon goed hockeyen!”. Maxime is recht door zee, en de gedreven en behendige spits waar je als verdedigster de dag voor de wedstrijd net iets minder lekker door slaapt. Maxime is 22 jaar oud, hockeyt bij Laren en veroverde in 2016 op het WK U21 in Chili de zilveren medaille. Maxime studeert Economics & Business Economics aan de UvA; een mooie match met de business van Holland Immo Group. “Als ik straks een stage zoek, dan weet ik waar ik moet zijn.”

Wil jij met jouw bedrijf persoonlijk Supporter van Jackie worden? Neem dan contact met ons op.

Jackie Lionahr

Jackie Lionahr

Mijn naam is Jackie Lionahr. Ik ben 20 jaar oud en woon in Den Bosch. Ik zit op het koning Willem 1 college in Den Bosch waar ik een opleiding doe tot filmmaker in het 3e jaar op niveau 4. Verder zit ik in de Nederlandse selectie van het trampolinespringen en beoefen deze sport al vanaf mijn zesde. Ik heb al veel ervaring opgedaan in mijn sport, maar er zijn nog een paar grote doelen die ik wil bereiken, waaronder de Olympische Spelen.

Wil jij met jouw bedrijf persoonlijk Supporter worden van Mirthe Akkerman? Neem dan snel contact met ons op!

Mirthe Akkerman

Mirthe Akkerman

Mirthe is 20 jaar oud en woont in het topsporthuis in Scheveningen. Mirthe zeilt in de Olympische Laser Radiaal klasse. In 2014 is Mirthe Europees Kampioen geworden onder 17 jaar. In 2016 kwam daar de Wereldtitel onder 19 jaar achteraan. Naast haar sport studeert Mirthe Aardwetenschappen aan de VU in Amsterdam.

Wil jij met jouw bedrijf persoonlijk Supporter van Sanne worden? Neem dan contact met ons op.

Sanne Koolen

Sanne Koolen

Een steengoede, bijna onpasseerbare verdedigster, met altijd gepaste bescheidenheid. Zo kan je hockeyster Sanne Koolen het beste beschrijven. Sanne doorliep haar eigen weg naar de top zonder nationale jeugdteams; desondanks werd ze in de zomer van 2018 in Londen Wereld Kampioen. Naast haar topsport, studeert Sanne geneeskunde aan de VU in Amsterdam, de stad waar Sanne ook woont.

Wil jij met jouw bedrijf persoonlijk Supporter worden van Hester van der Veld? Neem dan snel contact met ons op!

Hester van der Veld

Hester van der Veld

Hester is 21 jaar, woont in Den Haag en hockeyt in dezelfde stad bij HDM. Hester is bezig met het afronden van de HALO en wil daarna Pedagogische wetenschappen gaan studeren. Hesters sportieve hoogtepunt? Het maken van haar debuut in Oranje. Ze speelde haar eerste wedstrijd tijdens de Hockey Pro League tegen Nieuw-Zeeland.

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!