Supporters van Talent

Voor bedrijven

De Olympische Spelen: het allerhoogste internationale podium in de sport en het doel van (bijna) elke topsporter. Onderweg naar de Olympische Spelen maken de sporters de meeste unieke en bijzondere momenten: gouden medailles, individuele prijzen, noem het maar op. Jij kan met jouw bedrijf onderdeel worden van deze bijzondere reis naar de Olympische Spelen en de successen van de sporter. 

Wij maken samen met jou een op maat gemaakte samenwerking die past bij jouw organisatie, cultuur en doelstellingen.

Jij maakt mogelijk…

…Het TE Talent Programma van 1 (of meerdere) sporter(s), met daarin:

Persoonlijke Coach

De persoonlijke Coach is een ex-topsporter die de sporter helpt vanuit eigen ervaring en opleiding van TE met al hun sportieve en maatschappelijke vragen. En is er behoefte aan aanvullende kennis en/of expertise…?

Toegang tot het TE Platform

Dan hebben wij daar altijd een antwoord op. TalentEmpowerment heeft een uitgebreid platform van partners, suppliers en dienstverleners om de sporters optimaal te begeleiden en ondersteunen om het maximale uit hun sportieve en maatschappelijke carrière te halen.

Persoonsgebonden Budget

En is er vanuit de sporter geen budget om deze onontkomelijke rekening te betalen? Dan maak jij vanuit jouw organisatie een persoonsgebonden budget voor de sporter mogelijk om uitgaven te doen die rechtstreeks bijdragen aan de sportieve en maatschappelijke doelstellingen van de sporter. Dit budget wordt jaarlijks op basis van de begroting van de sporter en de mogelijkheden van jouw organisatie afgestemd.

Jij krijgt…

…Naast het aandeel in het succes van “jouw” topsporter:

Professionele Content

Dit zijn jaarlijks minimaal 6 foto’s die jouw organisatie intern en extern kan gebruiken.

Toegang tot TE Netwerk

Jij krijgt toegang tot het netwerk van TE bestaande uit o.a. bekende (ex-) topsporters, sprekers en locaties.

Activatie BureauTE

BureauTE investeert 8 uur in de activatie van de samenwerking tussen jouw organisatie en “jouw” sporter. Inspiratie nodig? Check dan de BureauTE-pagina.

TE Season Kick-Off

Jouw organisatie wordt met 2 mensen uitgenodigd voor de TE Season Kick-Off in september, met altijd een aansprekende locatie en programma.

h

Jaarrapportage

Met daarin een verantwoording van de uitgaven die zijn gedaan vanuit het Persoonsgebonden Budget wat jouw organisatie mogelijk maakt.

w

TE Initiatives

De mogelijkheden tot samenwerking binnen de eigen projecten van TalentEmpowerment. Dit zijn het Tuschinski Tokyo Stadium Event, de Theatershow, de Expeditie Tokyo Documentaire en de TE Tokyo Trip.

Tegenprestaties van "jouw" sporter

Het aantal wordt afgestemd op het Persoonsgebonden Budget wat jouw organisatie mogelijk maakt. Jaarlijks zal er altijd minimaal één tegenprestatie van de sporter zijn.

Associatie met TE

Door jouw samenwerking met TE laat jouw organisatie laat zien dat het investeert in de toekomst van de Nederlandse topsport.

Word Supporter van Talent!

Ga mee op weg naar de Olympische Spelen.

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!