Samen realiseren wij ambitie
voor
topsporters talent teams organisaties jou

Sport Management

TE helpt topsporters om sportprestaties te vertalen naar impact

Als topsporter ben je niet alleen topsporter, je bent een influencer. En dat betekent bij TE meer dan foto’s posten op Instagram. Als topsporter heb je de positie om positieve impact te maken voor merken én voor de maatschappij. Te helpt topsporters bij het bepalen van hun identiteit, achter welke idealen zij staan en welke boodschap zij naar buiten willen uitdragen. Om dit te doen creëert TE een Winning Team aan partners om de topsporter heen en ontzorgt TE de topsporter in de volledige uitvoering van deze partnerships. Op deze manier kan de topsporter zich volledig focussen op de sportieve prestaties. Hiermee wordt maatschappelijke impact gerealiseerd en worden sportprestaties verzilverd. Win, win, win.

Jouw ambitie realiseren?

Atletenmanagement

We bepalen gezamenlijk waar jij als persoon en als merk voor staat, hoe je dit kan uitdragen en welke partners hierbij horen. TE helpt de samenwerkingen met merken, clubs en maatschappelijke organisaties vorm te geven.

Contractmanagement

TE helpt jou om duurzame samenwerkingen te creëren door zowel voor jou als jouw partner het maximale uit de samenwerking te halen. Jij focust je op je sport, wij regelen de rest.

Financial Coach

In samenwerking met Founders helpt TE bij jouw boekhouding. We maken gezamenlijk een begroting en monitoren deze door het jaar heen, ook in relatie tot het Stipendium. Bij Founders kan je terecht voor al jouw boekhoudkundige vragen.

Sporters waarvoor we werken

TE @ Work - Sport Management