TExperience: Marijn Veen

TalentEmpowerment (TE) heeft maar 1 doel, toptalent maximaal ondersteunen en begeleiden om zo het maximale uit hun sportieve en maatschappelijke carrière te halen. Natuurlijk met dat ene ultieme doel: deelnemen aan de Olympische Spelen. 
 
Ja, dat klinkt natuurlijk allemaal hartstikke mooi. Maar wat levert het de sporters van TE nou echt op? In deze TExperience-serie sturen wij de sporters die aangesloten zijn bij TE 6 vragen op die zij zelf in maximaal 75 woorden beantwoorden. De antwoorden worden rechtstreeks overgenomen, althans op wat d’tjes en t’tjes na natuurlijk.
 
Oké Marijn, afgelopen jaar heb jij -volgens de media- je doorbraak in Oranje gehad. Dat hebben wij natuurlijk allemaal kunnen lezen. Maar wat zijn nou dingen die wij niet over jou weten maar we wel van jou moeten weten?
Ik wilde vroeger als klein meisje helemaal niet hockeyen, ik wilde voetballen! Kan nu wel zeggen dat ik blij ben dat ik hockey ;).

 

De afgelopen maanden heb jij gemist door een blessure. Hoe gaat het nu met je en wanneer verwacht je weer op het veld te staan?
Het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik ben het hockeyen weer aan het opbouwen en dat gaat tot dusver zonder hoofdklachten. Dagelijkse activiteiten gaan ook bijna weer als vanouds. Wel is het belangrijk dat ik nog blijf doseren en rust blijf pakken. Ik kan helaas geen precieze uitspraak doen over wanneer ik verwacht weer op het veld te staan, volledig fit. Ik hoop natuurlijk zo snel mogelijk.

Een spannend half jaar heb je dus voor de boeg. Wat zijn voor jou nog dingen waar je gedurende dit half jaar aan wilt werken?
Het aller belangrijkste voor mij nu is om weer 100% te herstellen van mijn hersenschudding en om dan op het hockeyveld weer in de flow te komen.

Oké, en hoe kan TE jou daarbij helpen?
Zorgen dat de randzaken daarvoor geregeld zijn. Dat doet TE eigelijk nu al 4 jaar heel goed. Ik heb een auto, zakelijke dingen worden geregeld en kan altijd aan sportvoeding of andere dingen komen die ik nodig vind.

Oké cool. Wat heeft TE verder allemaal voor jou gedaan?
Eigenlijk wat ik hier boven allemaal benoem haha. Maar ik heb daarnaast ook nog een traject bij de Sportmaatschappij kunnen volgen waardoor ik nu voor psychologie als studie heb gekozen. Verder ga ik naar de mental coach die deels door TE betaald wordt.

Hoe sluit dat aan bij de begeleiding van jouw club? Of van het Nationale Team?
Ik zie het meer als persoonlijke begeleiding. Vanuit de club en Nationale team word veel hockey en fysieke begeleiding gegeven. TE begeleid me meer bij persoonlijke dingen. Zoals dus het regelen van een auto zodat ik elke week zonder problemen naar Amsterdam kan rijden voor training.

Als laatste… Waarom zou jij TE aan elke andere sporter aanraden? Of juist niet.
Ik zou TE aanraden omdat het heel veel randzaken bij je weg haalt zodat je alleen hoeft te focussen op het sporten zelf en niet de andere dingen die daar bij komen. Ook kunnen ze je heel goed helpen en ondersteunen op maatschappelijk gebied. Ze hebben onwijs veel connecties en kunnen je dan ook makkelijk linken aan bedrijven. Zo kan je alvast nadenken en beetje rondkijken wat je na je sportcarrière op maatschappelijk niveau wilt gaan doen.

Lees onze andere blogs:

TExperience: Frédérique Matla

TExperience: Frédérique Matla

  TalentEmpowerment (TE) heeft maar 1 doel, toptalent maximaal ondersteunen en begeleiden om zo het maximale uit hun sportieve en maatschappelijke carrière te halen. Natuurlijk met dat ene ultieme doel: deelnemen aan de Olympische Spelen. Ja, dat klinkt...

TExperience: Julia van Velthoven

TExperience: Julia van Velthoven

  TalentEmpowerment (TE) heeft maar 1 doel, toptalent maximaal ondersteunen en begeleiden om zo het maximale uit hun sportieve en maatschappelijke carrière te halen. Natuurlijk met dat ene ultieme doel: deelnemen aan de Olympische Spelen.    Ja, dat klinkt...

Nieuwe partner van TE: SMA

Nieuwe partner van TE: SMA

  Een ambitieus sales target. Veel mensen schrikken ervan. Maar échte sales professionals niet. Zij gaan direct in actiemodus. Marc Lammers zei het ooit al: “Verliezers hebben een excuus, winnaars hebben een plan.” Datzelfde geldt voor de sporters die bij...

LCG Dag 20 December 2019

LCG Dag 20 December 2019

  Het jaarthema van de Lean Consultancy Group is in 2020: Japan. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat Japan de geboortestad is van de Lean-filosofie. Deze gedachte vond zijn oorsprong in het Productie Systeem van Toyota. Geheel toevallig kwam de LCG...

Invulling Leaders Circle Event ERA-makelaars

Invulling Leaders Circle Event ERA-makelaars

  Het netwerk van ERA-makelaars is persoonlijk Supporter van Jackie Lionahr en ondersteunt haar in het verwezenlijken van haar sportieve en maatschappelijke doelstellingen. ERA is een organisatie die ook het allerhoogste nastreeft voor haar klanten. Elk jaar...

TExperience: Jackie Lionahr

TExperience: Jackie Lionahr

  TalentEmpowerment (TE) heeft maar 1 doel, toptalent maximaal ondersteunen en begeleiden om zo het maximale uit hun sportieve en maatschappelijke carrière te halen. Natuurlijk met dat ene ultieme doel: deelnemen aan de Olympische Spelen.    Ja, dat klinkt...

Out of Office Dag S-BB @Sportcampus Zuiderpark

Out of Office Dag S-BB @Sportcampus Zuiderpark

  BureauTE denkt met organisaties mee hoe zij, net zoals de topsporters, in vorm kunnen komen. Hierin werkt motiverend en stimulerend voor teams om af en toe uit de dagelijkse werkzaamheden te stappen en een dag extern door te brengen. En dat is precies waar TE...

Anderson MacGyver Kwartaaldag @Papendal

Anderson MacGyver Kwartaaldag @Papendal

  Anderson MacGyver (AMG) is een adviesbureau dat organisaties en bedrijven helpt in hun transformatie naar de digitale toekomst. AMG werkt voor een brede range aan klanten, zoals onder andere Eneco, PostNL, AEGON en de NS. Maar, de ambitie van AMG reikt verder...

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!