Ormit

Supporter van Annette Duetz

Voor topsporters zijn Supporters op weg naar de top onmisbaar. Ormit is persoonlijk Supporter van Annette Duetz en ondersteunt haar in het verwezenlijken van haar sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Meer weten over Ormit en Annette Duetz? Lees dan verder.

Over Ormit

ORMIT is specialist in Traineeships en talentonwikkeling, want een succesvolle carrière begint bij jezelf! Jij hebt talent, dat weet je! Je hebt tot nu toe al veel bereikt en een mooie studie afgerond. Maar hoe ga je nu het verschil maken in je werk? Die mooie studie en cv geven je toegang tot een bepaalde functie; je succes en plezier daarna hangt af van andere zaken. Van kwaliteiten als persoonlijkheid, bevlogenheid, attitude en veerkracht. Inzicht in jouw talenten en valkuilen, een flinke dosis leiderschapsontwikkeling en een optimale match tussen jouw talent en een daarbij passende context; daarmee haal je het maximale uit jezelf en je carrière. Het maximale uit wie jij bent, wat jou drijft en gelukkig maakt. Als specialist in Management Traineeships in een digital, technische of algemene management context hebben we in de ruim twintig jaar dat we met high potentials werken het ORMIT ontwikkelprogramma verfijnd. Via trainingen, intensieve coaching, intervisies en het opdoen van uitdagende praktijkervaring in de corporate wereld helpen we talenten om te schitteren op de werkvloer.

Contactpersoon:

  • Naam: Arlette van Lint (Corporate Recruiter)
  • Kantoor: De Bilt
  • Favoriete sport: Tennis & Showdans
  • Ultieme sportmoment: Het moment dat de jurypunten verschenen van onze grootste concurrenten en duidelijk werd dat wij met onze showdansgroep Europees Kampioen waren in Oostenrijk in 1999.

Over Annette Duetz

Annette is 26 jaar, studeert Technische Natuurkunde in Delft (Master) en woont in Amsterdam. Annette zeilt in de Olympische FX49’er Klasse, en heeft inmiddels al een paar hele mooie prijzen op haar naam staan. Zo werd ze afgelopen zomer Wereldkampioen in het Deense Aarhus en zeilde ze ook al op de Spelen in Rio. Met Ormit vond ze een mooie match: “Ormit is echt een heel gaaf bedrijf, met een uniek traineeship. Ik zie mezelf na Tokyo daar zo werken.”

En verder..

  • Geboren: 29 Juni, 1993
  • Woont in: Amsterdam
  • Favoriete sportmoment: Wereldkampioen worden in Aarhus (2018)
  • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Samenwerking

Samenwerking Ormit Nederland

  Ormit is specialist in traineeships en zoekt daarvoor toptalenten met ambitie en leiderschapspotentieel. Daarom heeft TalentEmpowerment Annette Duetz aan Ormit gekoppeld. Annette is topzeilster en doet een Master Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Annette...

Ormit x TalentEmpowerment Workshop

  Ormit is altijd op zoek naar nieuwe talentvolle topsporters die mogelijk na hun carrière een traineeship bij Ormit willen volgen. TalentEmpowerment beschikt over een groep jonge ambitieuze topsporters die voor Ormit interessant zouden kunnen zijn. Om die reden...

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!