Ormit

Supporter van Annette Duetz

Voor de talenten van TalentEmpowerment is een persoonlijk Supporter onmisbaar. Zij staan als bedrijf achter de sporter en leggen samen de Road to Tokyo af. Hoe de Road to Tokyo van Ormit eruit ziet is hieronder te vinden.

Over Ormit

ORMIT is specialist in Traineeships en talentonwikkeling, want een succesvolle carrière begint bij jezelf! Jij hebt talent, dat weet je! Je hebt tot nu toe al veel bereikt en een mooie studie afgerond. Maar hoe ga je nu het verschil maken in je werk? Die mooie studie en cv geven je toegang tot een bepaalde functie; je succes en plezier daarna hangt af van andere zaken. Van kwaliteiten als persoonlijkheid, bevlogenheid, attitude en veerkracht. Inzicht in jouw talenten en valkuilen, een flinke dosis leiderschapsontwikkeling en een optimale match tussen jouw talent en een daarbij passende context; daarmee haal je het maximale uit jezelf en je carrière. Het maximale uit wie jij bent, wat jou drijft en gelukkig maakt. Als specialist in Management Traineeships in een digital, technische of algemene management context hebben we in de ruim twintig jaar dat we met high potentials werken het ORMIT ontwikkelprogramma verfijnd. Via trainingen, intensieve coaching, intervisies en het opdoen van uitdagende praktijkervaring in de corporate wereld helpen we talenten om te schitteren op de werkvloer.

Contactpersoon:

  • Naam: Arlette van Lint (Corporate Recruiter)
  • Kantoor: De Bilt
  • Favoriete sport: Tennis & Showdans
  • Ultieme sportmoment: Het moment dat de jurypunten verschenen van onze grootste concurrenten en duidelijk werd dat wij met onze showdansgroep Europees Kampioen waren in Oostenrijk in 1999.

Over Annette Duetz

Annette is 25 jaar, studeert Technische Natuurkunde in Delft (Master) en woont in Amsterdam. Annette zeilt in de Olympische FX49’er Klasse, en heeft inmiddels al een paar hele mooie prijzen op haar naam staan. Zo werd ze afgelopen zomer Wereldkampioen in het Deense Aarhus en zeilde ze ook al op de Spelen in Rio. Met Ormit vond ze een mooie match: “Ormit is echt een heel gaaf bedrijf, met een uniek traineeship. Ik zie mezelf na Tokyo daar zo werken.”

En verder..

  • Geboren: 29 Juni, 1993
  • Woont in: Amsterdam
  • Favoriete sportmoment: Wereldkampioen worden in Aarhus (2018)
  • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Samenwerking

Blogs op website van Ormit

Ormit is op zoek naar de allergrootste talenten met een unieke combinatie aan competenties. Deze competenties, zoals persoonlijk leiderschap, werken in teamverband en presteren onder druk, zullen met inspirerende voorbeelden vanuit de sport door Annette naar voren worden gebracht.

Invulling interne events

Ormit organiseert voor haar trainees meerdere interne events door het jaar heen; Annette zal op één van deze evenementen haar bijzondere verhaal vertellen en zo de trainees meenemen in haar reis naar de Olympische Spelen in Tokyo2020.

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!