OrangePearl

Supporter van Frédérique Matla

Voor topsporters zijn Supporters op weg naar de top onmisbaar. Orange Pearl is persoonlijk Supporter van Frédérique Matla en ondersteunt haar in het verwezenlijken van haar sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Meer weten over Orange Pearl en Frédérique Matla? Lees dan verder.

Over OrangePearl

OrangePearl is een bedrijf gevestigd in Delft dat zich focust op innovaties met maar één doel: bijdragen aan een betere wereld. Van voedingssupplementen (Nutralinea & Brainbooster) tot apparatuur waarmee dolfijnen uit vissersnetten worden gehouden (Safewave).

Contactpersoon:

  • Naam: Martijn Bast (General Manager)
  • Kantoor: Delft
  • Favoriete sport: Tennis
  • Ultieme sportmoment: Fréderique in Londen (2018) in Wereld Kampioen zien worden

Over Frédérique Matla

Frédérique Matla is 22 jaar en ontzettend ambitieus. Als echte doelpuntenmachine -ze werd al topscoorder op het WK U21 en staat na 47 wedstrijden in Oranje op 26 doelpunten-  heeft zij maar twee doelstellingen: Goud winnen op de Olympische Spelen en de beste hockeyster van de wereld worden. FM15 is gekoppeld aan OrangePearl Innovation Group: “Zo gaaf om zo’n gaaf bedrijf achter me te hebben staan; en het mooie, de producten van de merken van OrangePearl, zoals Brainbooster, kan ik ook gewoon gebruiken!”

En verder..

  • Geboren: 28 December, 1995
  • Woont in: Den Bosch
  • Favoriete sportmoment: Wereldkampioen worden in Londen (2018) met vijf doelpunten
  • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Samenwerking

Clinics voor kids van werknemers

OrangePearl zal in samenwerking een clinic organiseren voor alle hockeyende kids van de werknemers van OrangePearl. Zo krijgen zij de kans om een clinic te krijgen van een Oranje International. Naast de clinic is er natuurlijk ook de mogelijkheid om handtekeningen te ontvangen en vragen te stellen.

Presentaties op interne events

Frédérique heeft haar sportieve doelstellingen; het bereiken van wereldkampioenschappen, een x-aantal doelpunten per seizoen of het halen van een selectie. OrangePearl heeft ook haar doelstellingen; in deze sessies worden de doelstellingen van Frédérique gekoppeld aan deze doelstellingen van OrangePearl.

Zichtbaarheid op kantoor

De bijzondere relatie tussen Orangepearl en Frédérique moet natuurlijk voor alle werknemers van FutureFish zichtbaar zijn; daarom is er een speciale banner gemaakt en zijn er op maat gemaakte visuals te zien op de schermen.

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!