Samen realiseren wij ambitie
voor
topsporters talent teams organisaties jou

Onze Aanpak

Het duurzaam verbinden van topsport en bedrijfsleven

TalentEmpowerment haalt het maximale uit talent. Op individueel- en teamniveau. Dit doet TE vanuit vier expertises (met links naar de pagina’s): Ontwikkeling, Inspiratie, Communicatie en Sport Management (alleen voor topsporters). TE verbindt de dromen en ambities van organisaties aan de Olympische Droom van topsporters en faciliteert dat deze mooie, uitdagende en inspirerende gezamenlijk afgelegd wordt. Door een samenwerking met TE investeert een organisatie in zichzelf én in de Nederlandse topsport. TE verbindt de trajecten in het realiseren van ambitie en dat levert op voor zowel de topsporter als de organisatie. Zo dragen organisaties bij aan het toekomstige sportieve succes van ons land, en dat hoeft een organisatie geen extra budget te kosten.

Hoe dit werkt

In de onderstaande visual zie je de rol van TE voor topsporters en organisaties. En zie je wat topsporters en organisaties aan elkaar te bieden hebben.

Klik op de afbeelding om te vergroten

De TE filosofie

Ambities realiseren wij op deze manier:

Creëren van een Winning Team rondom sporters en organisaties.

Werken op basis van een persoonlijke aanpak vanuit de individuele behoefte van talent.

Integreren van de 3E's -Entertainment, Empowerment en Educatie- in alle activiteiten in de juiste balans.

Inzetten, verbinden en kruisbestuiving faciliteren tussen topsport, bedrijfsleven en wetenschap.

Meten = Weten, dus dat betekent kwantitatieve doelstellingen om de voortgang en resultaten te monitoren.

Sport sponsoren zonder extra budget uit te geven, omdat TE haar volledige winst (10-20% per opdracht) investeert in de samenwerking met een topsporter.

Maatschappelijke impact

Rolmodellen in de topsport als instrument voor maatschappelijke voortuitgang

Topsport gaat om meer dan gouden medailles. Het gaat om het maximale uit jezelf halen, successen behalen waarvan je nooit had durven dromen. In de sport is iedereen gelijk, welke kleur je ook hebt en waar je dan ook vandaan komt. Topsport creëert rolmodellen die individuen inspireren dat er meer kan dan dat ze dachten. Om bewustwording te creëren. Om te laten zien dat iedereen het verschil kan maken. TE werkt samen met meerdere goede doelen en faciliteert topsporters om deze belangrijke maatschappelijke rol in te vullen. Hierin heeft TE drie speerpunten:

Kinderen met een achterstand

In samenwerking met meerdere maatschappelijke organisaties -zoals IT4Kids, Mentelity Foundation en Spieren voor Spieren- heeft TE als doel om alle kinderen, ook als zij een mentale, fysieke of financiële achterstand hebben, een sportkans te geven.

Duurzaamheid

De ecologische footprint van topsporters is groot, en daarom draagt TE samen met de aangesloten sporters bij bij aan verdere bewustwording in de maatschappij op het gebied van duurzaamheid.