Ons Parijs 2024

Missie & Visie

Elke topsporter heeft een uniek verhaal te vertellen. En dat hebben wij ook. Ooit begonnen als passieproject voor onze “kleine” zusjes, is ons enige doel om zoveel mogelijk jonge sporttalenten maximaal te begeleiden, faciliteren en te ontzorgen in hun sport. Meet TalentEmpowerment. 

Ons verhaal

 In 2015 zaten we aan de keukentafel met onze “kleine” zusjes, Marijn Veen en Frédérique Matla, toen ze aangaven dat zij in het uitdagende traject naar hun sportieve en maatschappelijke top nog behoefte hadden aan aanvullende begeleiding en ondersteuning. Één jaar later, twee weken na de Olympische Spelen in Rio, trapten wij het traject naar de Olympische Spelen in Tokyo af. Ons doel: onze zusjes en zo veel mogelijk andere toptalenten in deze leeftijdscategorie maximaal begeleiden, faciliteren en ontzorgen in hun sport en persoonlijke ontwikkeling, zodat ze het maximale uit hun carrière kunnen halen. Met een grote passie voor sport en talentontwikkeling, streven wij nog steeds elke dag dit doel na in een team van coaches, studenten, ondersteund door een groot netwerk aan bedrijven die bijdragen aan en onderdeel zijn van deze mooie en bijzondere reis. De weg naar de top vraagt ongelofelijk veel van een jonge topsporter, en wij willen er alles aan doen om deze weg net iets makkelijker te maken. En dat betekent: hogere pieken, en minder diepe dalen.

 

Ons eigen Parijs 2024

Zoals elke topsporter een ultiem doel heeft, zo hebben wij dat ook: geen Olympische Spelen, maar wel een doel gekoppeld aan de Olympische Spelen. Ons ultieme doel is een platform te creëren waar alle professionele partijen verzameld zijn, die de sporter nodig heeft om het maximale eruit te halen. Dit zal altijd hand in hand gaan met de persoonlijke coaching en begeleiding van onze coaches, de ervaringsdeskundigen die het traject naar de top zélf ervaren hebben. Alle jonge toptalenten moeten hier, als zij daar behoefte aan hebben, gebruik van kunnen maken.

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!