Mettom

Supporter van Elodie Kuijper

Voor topsporters zijn Supporters op weg naar de top onmisbaar. Mettom is persoonlijk Supporter van Elodie Kuijper en ondersteunt haar in het verwezenlijken van haar sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Meer weten over Mettom en Elodie Kuijper? Lees dan verder.

Over Mettom

Mettom weet als geen ander dat werkgeven een vak apart is. Zij nemen daarom graag de rompslomp omtrent personeel uit handen. Mettom neemt het juridische werkgeverschap over maar de werknemer blijft alleen bij de ondernemer werkzaam. Zij bepalen zelf wie ze aannemen en wat zijn of haar salaris en functie wordt. Mettom is er voor advies en begeleiding op HR-gebied, of om gewoon even te sparren! De complexiteit rondom werkgeverschap neemt Mettom over zodat de ondernemer de focus kan houden op zijn/haar core business.

Mettom is werkgeven zoveel makkelijker!

Contactpersoon:

  • Naam: Rob Toonders (Directeur)
  • Kantoor: Eindhoven (Strijp-S)
  • Favoriete sport: voetbal en tennis
  • Unieke sportmoment: de kopbal van Wim Kieft in de wedstrijd Nederland – Ierland

Over Elodie Kuijper

Elodie is 19 jaar oud, en een trotse Tilburgse. Per week zit ze gemiddeld 18 uur op de fiets, en dat met maar één doel: “Over drie jaar wil ik de beste veldrijdster van de wereld zijn, en meer wedstrijden winnen dan Mathieu van der Poel.” Deze drive past ook bij Mettom; Mettom helpt met hun dienstverlening ondernemers op weg in het realiseren van hun doelstellingen. 

En verder..

  • Geboortedatum: 2 Maart, 2000
  • Woont in: Tilburg
  • Mooiste sportmoment: Winst in haar thuisrace in Tilburg.
  • Ultieme doel: De beste veldrijdster ter wereld worden.

Samenwerking

Samenwerking Mettom Payrolling

  Mettom is een payroller uit Eindhoven waarbij sport door de aderen van de werknemers stroomt. Daarom is het ook niet zo gek dat zij elke woensdagochtend met elkaar de gym induiken. Mettom snapt dat de weg naar de top niet zonder horden en stoten gaat en is...

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!