Lean Consultancy Group

Supporter van Melissa van Oudenaarden

Voor topsporters zijn Supporters op weg naar de top onmisbaar. Lean Consultancy Group is persoonlijk Supporter van Melissa van Oudenaarden en ondersteunt haar in het verwezenlijken van haar sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Meer weten over Lean Consultancy Group en Melissa van Oudenaarden? Lees dan verder.

Over Lean Consultancy Group

De Lean Consultancy Group helpt organisaties hun prestaties continu te verbeteren. LCG gelooft in een aanpak op maat waarbij ze gebruik maken van de Lean en Agile filosofie. De impact van LCG? Hogere klanttevredenheid, geïnspireerde medewerkers, verbeterde bedrijfsresultaten. De drempel om te starten is laag: LCG begeleidt organisaties in vrijwel alle sectoren en bij uiteenlopende vraagstukken. LCG helpt kleine start-ups en grote organisaties en alles daartussen. Dit doen ze met training, coaching en begeleiding bij kleine en grote Lean of Agile transformaties. LCG bestaat uit ongeveer 50  Lean en Agile consultants en trainers. Stuk voor stuk enthousiaste professionals.

Contactpersoon

  • Naam: Martijn van Laak (Eigenaar)
  • Kantoor: Geen 🙂
  • Favoriete sport: Wielrennen
  • Favoriete sportmoment: De overwinning van Mathieu van der Poel tijdens de Amstel Gold Race van 2019. In een seizoen waarin hij paradigma’s breekt in de wielerwereld door plezier voorop te zetten en niet te kiezen voor slechts één discipline. En vervolgens op alle vlakken uitzonderlijk presteert.

Over Melissa van Oudenaarden

Melissa is 18 jaar, Rotterdamse en studeert aan Zadkine HTV (Handhaving Toezicht en Veiligheid) richting Politie. Melissa haar karatevereniging is Unity 99 van Patrick van Daalen. Verder traint ze elke vrijdag in Luik bij Champions Club van Junior Lefevre. Melissa traint ook bij de Nederlandse selectie van de KBN met als hoofdcoach Geoffrey Berens. 

En verder..

  • Geboortedatum: 5 April, 2001
  • Woont in: Rotterdam
  • Mooiste sportmoment: De finale van de European Championship in Denemarken
  • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo 2020

In 2019 is Melissa Vice European Champion categorie Female -59kg. Hierdoor klom ze in de wereldranking naar de 1 ste plaats. Melissa haar sterke kant is dat ze tactiek en techniek kan aanpassen aan haar tegenstander. Haar visie is dat ze vooral plezier in je sport moet hebben om tot grote resultaten te komen.

Lean Consultancy Group ‘ wij maken veranderen impactvol en leuk’ sluit dan ook prima aan bij Melissa haar visie. Lean Consultancy Groep begeleidt bedrijven door het geven van trainingen die uit verschillende kleuren banden bestaat. De leerschool en basis van de karatesport is ook het behalen van de verschillende kleuren banden. Hoe leuk is dat. Dus ik zeg: ‘Op naar de Top’.

Samenwerking

LCG Dag 20 December 2019

  Het jaarthema van de Lean Consultancy Group is in 2020: Japan. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat Japan de geboortestad is van de Lean-filosofie. Deze gedachte vond zijn oorsprong in het Productie Systeem van Toyota. Geheel toevallig kwam de LCG...

LCG Dag 7 juni @Papendal

  LCG en Marijn & Frédérique werken samen op weg naar het realiseren van hun kwartaaldoelen. Op vrijdag 7 juni werden we werknemers van LCG door Marijn en Frédérique uitgenodigd op Papendal. Papendal is de plek waar TeamNL zich voorbereidt op de grote...

LCG Dag 10 mei @HC Den Bosch

  LCG en Marijn & Frédérique werken samen op weg naar het realiseren van hun kwartaaldoelen. Als onderdeel hiervan nodigt Frédérique Matla de werknemers van Lean Consultancy Group uit op haar club, HC Den Bosch, op vrijdag 10 mei. Frédérique, Marijn en TE...

Topsport & Lean Consultancy Group

  Lean Consultancy Group (LCG) en TalentEmpowerment (TE) zien dat topsport een nadrukkelijke rol kan spelen binnen het bedrijfsleven en vice versa. Daarom zijn LCG en TE een samenwerking begonnen om te onderzoeken hoe topsport binnen en buiten de organisatie van...

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!