Jouw Expeditie Tokio

Voor bedrijven

Jij legt met jouw organisatie een bijzondere Expeditie af. Deze Expeditie wordt gekenmerkt door mooie successen, bijzondere prestaties maar ook pijnlijke tegenslagen. Je kan de weg naar boven nog zo mooi op papier uittekenen, maar op weg naar die lange termijndoelstelling gaat er van alles op je pad komen. Jouw werknemers of collega’s moeten in staat zijn om zich wendbaar op te stellen en voor elke onvoorziene situatie een oplossing te verzinnen. En één ding is zeker: jullie willen de top bereiken. Maar wat is die top? Is dat een sales-target? Of is dat iets met meer betekenis? De Expeditie Tokio is de uitdagende reis die jij met jouw collega’s aflegt om die ultieme, aansprekende en breed gedragen doelstelling te behalen. De “Tokio”-doelstelling staat voor dat ultieme, hogere doel. Dat doel waar -net zoals de sporters- mensen ’s ochtends voor uit een bed komen, harder voor werken en elkaar aanmoedigen. Een doel met meer betekenis dan alleen maar cijfers.

TalentEmpowerment helpt organisaties in hun Expeditie Tokio. Hoe? Lees dan verder.

Onze Diensten

TExperience

TE brengt de sportbeleving naar jouw organisatie. Topsport motiveert, inspireert en verbindt en is daarmee een uniek instrument om binnen jouw organisatie in te zetten als teambuilding activiteit, bron van inspiratie of als aankleding van jouw misschien toch net wat saaie vergaderruimte. TE helpt jouw organisatie om dit op de juiste manier te doen. Van sportdagen op het strand van Scheveningen tot wedstrijdbezoeken bij aansprekende sporttoernooien, alles is mogelijk.

FLOW

TE helpt jouw organisatie om in de FLOW te komen. FLOW is een bekend fenomeen in sport en bedrijfsleven en werd door Kobe Bryant beschreven als dat ongrijpbare gevoel dat je de wereld aankan, zonder dat het moeite lijkt te kunnen. Wij bieden organisaties een volledige wetenschappelijk gefundeerde methode om teams in de FLOW te laten komen door middel van o.a. organisatieadvies, teamcoaching en/of trainingssessies. Teamenergie + Prestaties = FLOW.

TE Academy

TE biedt jouw organisatie een breed netwerk aan mogelijke trainers, sprekers en opleidingsprogramma’s. Wij helpen jou om voor jouw congres of leiderschapsevent de line-up te organiseren en voor jouw sportdag de meest aansprekende trainers te vinden. Wij denken met jou mee wie de juiste persoon is voor jouw vraag en wij zorgen ervoor dat die persoon voor de perfecte invulling zorgt.

w

Story Telling

TE helpt kleur te geven aan jouw interne of externe programma’s. Vele onderzoeken hebben al aangetoond wat de kracht is van story telling en dat de impact van een verhaal vele malen groter is dan van enkel cijfermatige doelstellingen. De sporters leggen net als jij ook hun Expeditie Tokio af en om aan de top te komen staan dezelfde thema’s centraal als in jouw Expeditie. Wij integreren deze verhalen en zorgen voor een grotere impact binnen jouw organisatie.

De TE Commitment

Z

Tot het uiterste voor jouw succes

Zoals we er alles aan doen om de sporters op de Olympische Spelen te krijgen, zo doen wij er ook alles om aan jouw doelstellingen te behalen. Enthousiasme, bevlogenheid en een frisse aanpak staan hierin centraal.

Grenzeloze creativiteit

Altijd net even anders dan je gewend bent.

Breed netwerk aan partners

Wij werken samen met de juiste partners om jouw programma samen te stellen. Hierdoor hebben we voor elke vraag een oplossing.

Werken vanuit een partnership

Wij bouwen samen een relatie op, leren jouw bedrijf kennen en kunnen daardoor steeds met de beste oplossingen komen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Vanuit jouw samenwerking wordt minimaal één sporter ondersteunt op weg in zijn/haar Olympische Missie

Voor elk budget een oplossing

Wij denken met je mee, wat je budget ook is.

Werkwijze

Samenstellen Projectteam

Er wordt een projectteam samengesteld vanuit jouw organisatie en TE. Dit projectteam kan bestaan uit HRM, Marketing, Directie, Vitaliteit, etc.

Analyse

Wij helpen inzichtelijk te maken hoe de flow er in jouw organisatie nu uit ziet en wat de organisatie nodig heeft om (nog) beter in de flow te komen.

Conceptontwikkeling

Op basis hiervan bepalen wij samen met het projectteam welke middelen wij vanuit de (top)sport in gaan zetten om jouw organisatie in de flow te krijgen. Deze middelen gaan wij samen met jouw organisatie in de praktijk brengen.

Monitoring & Optimalisatie

Wij blijven als partner betrokken en blijven meedenken hoe we jouw organisatie kunnen bedienen.

Cases

TE Season Kick-Off 2019-2020

  Gisteravond was het zover: de jaarlijkse Season Kick-Off van TalentEmpowerment. En deze editie was extra bijzonder: aankomend jaar staan namelijk de Olympische Spelen op het programma, en dat betekent dat het laatste jaar van Expeditie Tokyo is ingegaan. En dat...

TalentEmpowerment in de Quote

"Bertram Veen en Laurens Matla, oprichters van TalentEmpowerment, vertellen in een uitgebreid interview met Quote het verhaal van TalentEmpowerment. In deze speciale rubriek voor jonge ondernemers met een missie vertelt Quote bijzondere verhalen. In het interview...

Samenwerking Ormit Nederland

  Ormit is specialist in traineeships en zoekt daarvoor toptalenten met ambitie en leiderschapspotentieel. Daarom heeft TalentEmpowerment Annette Duetz aan Ormit gekoppeld. Annette is topzeilster en doet een Master Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Annette...

Drijfveren in de topsport

  De Management Drives software maakt inzichtelijk wat mensen motiveert, wat hun Drijfveren zijn. Voor topsporters is dit erg belangrijk. Zij moeten bewust zijn dat zij keuzes maken omdat ze op een bepaalde manier in elkaar zitten. Management Drives is gekoppeld...

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!