HP

Supporter van Pien Sanders en Roos Zwetsloot

Voor de talenten van TalentEmpowerment is een persoonlijk Supporter onmisbaar. Zij staan als bedrijf achter de sporter en leggen samen de Road to Tokyo af. Hoe de Road to Tokyo van HP eruit ziet is hieronder te vinden.

Over HP

HP Inc. maakt technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. We helpen consumenten, professionals, bedrijven en overheden met ons portfolio aan printers, pc’s, mobiele apparaten, oplossingen en diensten. Daarnaast zijn we ons als geen ander bewust van onze rol in de maatschappij. Hoe we onze producten maken, verkopen en recyclen is net zo belangrijk als het maken van winst. Voor ons is de enige echte groei, duurzame groei. Dat zien we terug in hoe we met elkaar en onze partners en klanten omgaan, hoe we investeren in duurzaamheid, hoe we een cultuur hebben waarin voor iedereen plaats is, hoe verschillend we ook zijn en we zien het terug in hoe we anderen helpen doelen te bereiken die anders wellicht niet mogelijk zouden zijn.

Hjalmar van Veen, General Manager Personal Systems HP Nederland: “De samenwerking met Pien en Roos richting Tokyo 2020 loopt perfect samen met onze eigen road naar 2020. We zijn ambitieus en willen als HP team groeien, onszelf elke dag verbeteren om nog meer te betekenen voor de mensen en bedrijven die onze producten en diensten kopen. Komende twee jaar gaan we als HP team samen met Pien en Roos kijken naar de wederzijdse tegenslagen, uitdagingen, progressie en successen. Dat we deze twee talentvolle vrouwen kunnen helpen richting hun Olympische droom geeft ons een enorme voldoening”.

Contactpersoon:

 • Naam: Hjalmar van Veen (General Manager)
 • Kantoor: Amstelveen
 • Favoriete sport: Tennis, skiën en hockey
 • Ultiem sportmoment: EK Voetbal 1988

 

Over Pien Sanders

Pien is 20 jaar oud, komt uit Tilburg, hockeyt bij HC Den Bosch en maakte op haar 19e al haar debuut voor het Nederlands Team. Vorig jaar werd ze met het Nederlands Team Europees Kampioen, en werd ze ook nog uitgeroepen tot grootste talent van het toernooi. Of HP past bij Pien? “Ik ken HP nu iets beter dan voorheen. Ik was verbaasd over de coole producten die ze hebben. De laptop en HP Sprocket gaan me echt helpen contact te houden met mijn familie, vrienden, hockey collega’s en trainers, of ik nu op reis ben of niet.”

En verder..

 • Geboren: 11 juni, 1998
 • Woont in: Den Bosch
 • Mooiste sportmoment: Europees Kampioen worden in eigen land én grootste talent van het toernooi worden
 • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Over Roos Zwetsloot

Roos is 18 jaar en is een mega getalenteerde sporter. Het is skateboarden geworden, maar ze werd ook al uitgeroepen tot “Talent van het Jaar” in de jeugdopleiding van Kampong Hockey. Roos heeft maar één doel: “In 2020 wil ik in Tokyo op die ‘ramp’ staan.” “Ik ben blij met HP als Supporter; ik kan nu het R2E-Programma volgen en me echt bezig houden met de sport zelf. De HP laptop ga ik gebruiken voor mijn studie en voor het bestuderen van wedstrijdanalyses.”

En verder..

 • Geboren: 27 juli, 2000
 • Woont in: Zeist
 • Mooiste sportmoment: Uitgeroepen worden tot grootste talent van de Kampong jeugdopleiding
 • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Samenwerking

Intern Ontwikkelings-programma

Pien, Roos en HP hebben alle drie hun eigen 2020 doelstelling. Pien en Roos willen de Olympische Spelen bereiken en HP heeft doelstellingen om verder te groeien in omzet, winst, klanttevredenheid en duurzaamheid. Samen zullen we in workshops van elkaar leren: Pien en Roos zullen hun passie, ambitie en talent delen met de collega’s van HP en Pien en Roos kunnen naast technologie ook gebruik maken van de kennis van de collega’s van HP. Natuurlijk zullen de (young) employees van HP Pien en Roos regelmatig aanmoedigen tijdens voor hen belangrijke wedstrijden.

Supporten met producten

Pien & Roos hebben in hun drukke leven, waarin zij sport en studie moeten combineren, behoefte aan de beste technologie. Pien & Roos zullen als een dienst de producten van HP gebruiken die het best bij hen aansluiten. Lichte, comfortable laptops, fotoprinters om de mooie herinneringen vast te leggen en HP’s miniprinter om ook onderweg snel leuke ‘social’ foto’s te printen. Als hun drukke schema het toelaat zullen Pien en Roos hun ervaringen hierover af en toe online delen.

Gezonde body & mind life @HP

Voor alle medewerkers organiseert HP elk jaar een groot aantal sport evenementen zoals bootcamp in het Amsterdamse Bos, 7×7 bedrijfsvoetbal, squash, de team-obstacle run, KiKa-run, de ALS-sportdag, massages, mindfulness, yoga en tal van overige sport & health activiteiten. Tijdens de traditionele jaarlijkse sportdag zullen Pien en Roos samen met de medewerkers een topdag samenstellen met clinics, workshops en de jaarlijkse bbq.

HP's exclusieve Talent-Empowerment Store

Naast het helpen van Pien en Roos vindt HP het belangrijk om in de breedte de sporters, talenten en het netwerk van TalentEmpowerment te helpen op technologie vlak alles goed voor elkaar te hebben. Daarom heeft HP’s Online Store een exclusieve TalentEmpowerment store ontwikkeld. Alle sporters, teamgenoten, trainers en bedrijven/organisaties in het netwerk van TalentEmpowerment kunnen zich hier aanmelden om computers, printers, accessoires te kopen met een speciale korting ofwel profiteren van exclusieve aanbiedingen. Wil je meer weten, neem dan contact op met community@talentempowerment.nl

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!