Holland Immo Group

Supporter van Maxime Kerstholt

Voor topsporters zijn Supporters op weg naar de top onmisbaar. Holland Immo Group is persoonlijk Supporter van Maxime Kerstholt en ondersteunt haar in het verwezenlijken van haar sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Meer weten over Holland Immo Group en Maxime Kerstholt? Lees dan verder.

Over Holland Immo Group

Holland Immo Group heeft ruim 17 jaar ervaring in het initiëren en beheren van beleggingen in commercieel vastgoed (wonen, winkelen, zorg en parkeren) in Nederland en Duitsland voor de particuliere en institutionele belegger. Holland Immo Group heeft reeds 41 vastgoedbeleggings-fondsen met een totaal belegd vermogen van circa € 1,2 miljard geïnitieerd. Hiermee is Holland Immo Group een top-5 aanbieder van niet-beursgenoteerde vastgoed-beleggingsfondsen in Nederland. Thomas Kühl, co-founder en CFO: “ook bij Holland Immo Group gaat het om teamspirit en het leveren van topprestaties. In zoverre lijkt wat wij doen ook een vorm van topsport. Hoe mooi is het om jong talent in de topsport te zien stralen.”

Contactpersoon:

  • Naam: Thomas Kühl (Directeur)
  • Kantoor:  Eindhoven
  • Favoriete sporten: Hockey, snowboarden en zeilen
  • Favoriete sportmoment: WK 2018 Finale Hockey Dames

Over Maxime Kerstholt

“Het begint met gewoon goed hockeyen!”. Maxime is recht door zee, en de gedreven en behendige spits waar je als verdedigster de dag voor de wedstrijd net iets minder lekker door slaapt. Maxime is 23 jaar oud, hockeyt bij Laren en veroverde in 2016 op het WK U21 in Chili de zilveren medaille. Maxime studeert Economics & Business Economics aan de UvA; een mooie match met de business van Holland Immo Group. “Als ik straks een stage zoek, dan weet ik waar ik moet zijn.”

En verder..

  • Geboren: 24 Februari, 1996
  • Woont in: Amsterdam
  • Mooiste sportmoment: De selectie voor de Oranje Selectie voor de Champions Trophy (2018)
  • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Samenwerking

Clinics voor kids van werknemers

Holland Immo Group zal in samenwerking met Maxime Kerstholt een clinic gaan organiseren voor de kinderen van de werknemers van Holland Immo Group. Na de clinic zal Maxime in een “persconferentie” de vragen van de kinderen beantwoorden en zal zij handtekeningen uitdelen.

Visuals op de schermen

Op het kantoor van Holland Immo Group hangen een aantal mooie schermen. Op deze schermen zullen foto’s van Maxime meedraaien in de powerpoint. Dit om maximale betrokkenheid bij de werknemers te creëren.

Aankleding kantoor

De relatie die Maxime met Holland Immo Group wordt op het kantoor van Holland Immo Group ook zichtbaar voor klanten. Er is een op maat gemaakte banner van Maxime op het kantoor te zien.

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!