FutureFish

Supporter van Renee van Laarhoven

Voor topsporters zijn Supporters op weg naar de top onmisbaar. FutureFish is persoonlijk Supporter van Renee van Laarhoven en ondersteunt haar in het verwezenlijken van haar sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Meer weten over FutureFish en Renee van Laarhoven? Lees dan verder.

Over FutureFish

De Future Fish Group bestaat uit een aantal bedrijven dat top kwaliteit wereldvis beschikbaar stelt voor consumenten in geheel Europa.
Kwaliteit en oog voor de toekomst (duurzaamheid) staan voor ons hierbij centraal.
Door gedreven controle bij al onze leveranciers, en resultaatgerichte ondersteuning van onze afnemers staan wij voor beide garant.

Contactpersoon

  • Naam: Koen Vermunt (Eigenaar)
  • Kantoor: Hilvarenbeek
  • Favoriete sport: Hockey
  • Favoriete sportmoment: 

 

Over Renee van Laarhoven

Renee is 21 jaar, Tilburgse, en studeert inmiddels aan de Universiteit in Utrecht in de richting Gezondheid & Voeding. Renee hockeyt bij Kampong, werd Europees Kampioen U21 en mag inmiddels ook proeven aan Oranje. Renee haar passie, naast hockey? Koken. Samen met FutureFish kan ze haar geluk dan ook niet op. “Elke maand staat er een uniek recept van FutureFish en mij op de website van TalentEmpowerment; gezonde voeding en dus ook veel vis, zijn absoluut onmisbaar voor een fanatieke sporter.”

En verder..

  • Geboortedatum: 15 Oktober, 1997
  • Woont in: Utrecht
  • Mooiste sportmoment: Debuut in het Nederlands Team op de Champions Trophy (2018)
  • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Samenwerking

Maandelijkse Foodblog

Voor een duurzame topprestatie op het veld (of daarbuiten) is gezonde voeding van vitaal belang. En vis is een essentieel onderdeel van de basisvoeding, zoals ook is vastgesteld door het Voedingscentrum. Renee maakt in haar maandelijkse blog “Renee kookt” een gezond, duurzaam, maar bovenal, lekker recept klaar. Klik op onderstaande button voor een overzicht van Renee haar recepten.

Sport-Meest-Business Sessies

FutureFish zet daarnaast op specifieke gelegenheden sprekers in via TalentEmpowerment. De opzet varieert, maar het doel is hetzelfde: inspiratie vanuit de sport.

Aankleding van kantoor

De bijzondere relatie tussen FutureFish en HP moet natuurlijk voor alle werknemers van HP zichtbaar zijn; daarom is er een schilderij opgehangen, en zijn er verschillende visuals te zien op de schermen op kantoor.

 

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!