Marketing & Communicatie

Voor Corporate & MKB

Topsport is een krachtig middel om jouw  merkboodschap kracht bij te zetten. Wij helpen jouw merk om het maximale uit jouw sportpartnership of ambassadeurschap te halen. Zie hieronder de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Strategie & Concept

Jij hebt een doelstelling, maar hoe ga je daar komen? Wij helpen jou om mee te denken hoe je topsport optimaal in kan zetten voor jouw doelstellingen. Wij ontwikkelen eens strategie en werken deze uit met concrete concepten. Dit bestaat onder andere uit het selecteren en benaderen van topsporters uit het TeamTE, het ontwikkelen van campagnes en het bedenken van activaties.

Productie & Creatie

Je strategie staat, de concepten zijn uitgewerkt. Maar dan begint het echt. BureauTE zorgt ervoor dat jouw campagne werkelijkheid wordt. TE werkt samen met vele grafische vormgevers, video-editors en productiebureau’s. BureauTE helpt met de productie van jouw campagne in jouw budgetcategorie.

Project Management

Bij een doelstelling hoort een plan. En bij een plan hoort strakke coördinatie om dat plan uit te voeren. BureauTE zorgt voor een strakke afstemming met alle stakeholders en zorgt ervoor dat alle deadlines in het project gehaald worden. En net zoals in de sport: project management is het verschil tussen zilver en goud.

Rapportage & Evaluatie

BureauTE verzorgt de rapportages tijdens samenwerkingen en na afloop van projecten. Wij maken de impact van campagnes inzichtelijk en evalueren de tactiek en aanpak.

Cases

Samenwerking Ormit Nederland

Samenwerking Ormit Nederland

  Ormit is specialist in traineeships en zoekt daarvoor toptalenten met ambitie en leiderschapspotentieel. Daarom heeft TalentEmpowerment Annette Duetz aan Ormit gekoppeld. Annette is topzeilster en doet een Master Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Annette...

Lees meer
Samenwerking Mettom Payrolling

Samenwerking Mettom Payrolling

  Mettom is een payroller uit Eindhoven waarbij sport door de aderen van de werknemers stroomt. Daarom is het ook niet zo gek dat zij elke woensdagochtend met elkaar de gym induiken. Mettom snapt dat de weg naar de top niet zonder horden en stoten gaat en is...

Lees meer

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en onze aanpak?

Neem dan contact met ons op!

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!