BureauTE

Jouw Sports Service Provider

Sport inspireert, motiveert en verbindt. Daarmee is sport een krachtig instrument dat direct kan bijdragen aan bedrijfs- en organisatiedoelstellingen. BureauTE ontwikkelt creatieve en impactvolle concepten die direct bijdragen aan de doelstellingen van een sporter, een bedrijf en een merk.  BureauTE verzorgt interne- en externe events, marketing- en communicatieconcepten en impactvolle performance- en ontwikkelingsprogramma’s. Zie BureauTE als jouw Sports Service Provider: elke vraag of behoefte waarin (top)sport een rol zou kunnen spelen, daar kan BureauTE jou mee helpen.

Waarom BureauTE?

De sport op één

BureauTE werkt alleen samen met bedrijven die een Supporter Membership hebben of op een andere manier actief investeren in de sporters. Daarnaast, investeert BureauTE 100% van haar netto winst in het De Spelen Fonds.

We do it the TE way

Wij helpen jou jouw doelstellingen te realiseren, en dat nét even op een andere manier. Geen standaard uitnodigingen , programma invullingen of communicatieplannen, maar creatieve manieren om het net even anders te doen.

En dat altijd binnen jouw budget

Bizar hè? Maar het kan. Jij investeert in de sport, en daar mag ook jij de vruchten van plukken. Wij zorgen ervoor dat jouw event of campagne altijd binnen jouw budget past.

Voor wie?

Bedrijven

Voor zowel corporate als MKB. Of het nou gaat om een evenement voor 80 man op het strand, of  een intern programma voor 400 mensen. Het enige belangrijke: jij ziet het potentieel van het inzetten van (top)sport als instrument in jouw organisatie.

Merken

Zowel voor sportmerken als merken waarmee de link nét iets minder voor de hand ligt. Wij helpen jouw merk met het inzetten van topsport of topsporters als middel om jouw merk nog sterker te positioneren en nog bekender te maken.

Sporters

En wat voor bedrijven en merken geldt, geldt ook voor sporters: jouw kracht ligt in de prestaties op het veld en niet noodzakelijk in de activiteiten eromheen. Wij helpen en ondersteunen jou om jezelf als merk te ontwikkelen en relevant te maken en houden voor samenwerkingspartners.

Wij zorgen ervoor dat jij als organisatie het maximale uit je sportsamenwerkingen haalt. Wij staan daarin aan de kant van jouw organisatie: je kan al jouw vragen en verzoeken bij ons neerleggen, dan gaan wij er alles aan doen om invulling hieraan te geven. Wij nemen jouw doelstellingen mee, en denken mee vanuit eventuele budgetbeperkignen. Een last-minute hockeyclinic voor jouw sportdag? Een spreker voor jouw jaarlijkse Kick-Off? Een aansprekende locatie voor een externe vergadering? Een Olympische editie van jouw partnerdag? Content vanuit de “Expeditie Tokyo” Documentaire? Consider it done. Door de inzet van talentvolle topsporters en hun begeleiding combineren wij maatschappelijke verantwoord ondernemen (MVO) met waardecreatie voor het bedrijfsleven.

Benieuwd naar de projecten die we hebben gedaan? Check dan www.TalentEmpowerment.nl/TEwork.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en onze aanpak?

Neem dan contact met ons op!

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!