BE Networks

Supporter van Marijn Veen

Voor topsporters zijn Supporters op weg naar de top onmisbaar. BE Networks is persoonlijk Supporter van Marijn Veen en ondersteunt haar in het verwezenlijken van haar sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Meer weten over BE Networks en Marijn Veen? Lees dan verder.

Over BE Networks

Wat maakt ons bijzonder?

BE Networks biedt geweldige oplossingen voor de overkill aan tech‑specificatie binnen de IT-markt met betaalbare, duurzame smart‑solutions van topkwaliteit (denk aan Cisco en Juniper). Ook na de levering blijven we in beeld om u ook op lange termijn van de beste oplossingen te voorzien. Zo kunt u langdurig gebruik maken van onze service, expertise en unieke processen.

Onze talenten, kostenbesparing, circulaire economie staan centraal binnen het concept van BE. People, Profit en Planet.

Contactpersoon:

  • Naam: Godert van Heijst (Director Operations)
  • Kantoor: Mechelen, België
  • Favoriete sport: Voetbal
  • Ultieme sportmoment: Bijna alle wedstrijden van FC Utrecht – Ajax

 

Over Marijn Veen

Marijn is 22, komt uit Utrecht en studeert Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Marijn hockeyt bij AH&BC Amsterdam en werd in de zomer van 2017 als aanvoerder en topscoorder van het toernooi Europees Kampioen U21 in Valencia. “Godert van Heyst stond met BE Networks altijd achter me; toen ik Europees Kampioen werd, maar ook toen ik geblesseerd raakte voor het WKU21 in Chili. Dat deed veel pijn natuurlijk, maar dankzij de support van BE en TE kon ik ijzersterk terugkomen.”

En verder..

  • Geboortedatum: 18 November, 1996
  • Woont in: Utrecht
  • Mooiste sportmoment: Twee keer scoren bij haar debuut in het Nederlands Team
  • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Samenwerking

Partner in de Road to Excellence van TE

BE Networks is sinds september 2016 hoofdpartner van Stichting TalentEmpowerment. Door de Support van BE Networks heeft TalentEmpowerment haar Road to Excellence verder kunnen vervolgen.

"Marijns sportkwartiertje"

In samenwerking met het personeel van BE Networks is Marijn bezig om de wekelijkse sportochtend (woensdag) aan te kleden met vlogs of tips. Zo houdt Marijn niet alleen een goede relatie met BE Networks maar kan zij ook het personeel inspireren om in beweging te blijven.

Partner in mobiliteit

BE Networks Support naast het Road to Excellence programma van Marijn Veen ook partner in mobiliteit. Mede door de Support van BE Networks kan Marijn volledig kosteloos de weg op.

Aankleding kantoor

De relatie tussen Marijn en BE Networks is ook op het hoofdkantoor van BE Networks in Mechelen zichtbaar. Hier hangt het shirt en de stick van Marijn waarmee zij in Valencia de gouden medaille heeft behaald op het EK Jong Oranje.

Overview

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!