HP

Supporter van Pien Sanders en Roos Zwetsloot

Voor topsporters zijn Supporters op weg naar de top onmisbaar. HP is persoonlijk Supporter van Pien Sanders en Roos Zwetsloot en ondersteunt hun in het verwezenlijken van hun sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Meer weten over HP, Pien Sanders en Roos Zwetsloot? Lees dan verder.

Over HP

HP Inc. maakt technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. We helpen consumenten, professionals, bedrijven en overheden met ons portfolio aan printers, pc’s, mobiele apparaten, oplossingen en diensten. Daarnaast zijn we ons als geen ander bewust van onze rol in de maatschappij. Hoe we onze producten maken, verkopen en recyclen is net zo belangrijk als het maken van winst. Voor ons is de enige echte groei, duurzame groei. Dat zien we terug in hoe we met elkaar en onze partners en klanten omgaan, hoe we investeren in duurzaamheid, hoe we een cultuur hebben waarin voor iedereen plaats is, hoe verschillend we ook zijn en we zien het terug in hoe we anderen helpen doelen te bereiken die anders wellicht niet mogelijk zouden zijn.

Hjalmar van Veen, General Manager Personal Systems HP Nederland: “De samenwerking met Pien en Roos richting Tokyo 2020 loopt perfect samen met onze eigen road naar 2020. We zijn ambitieus en willen als HP team groeien, onszelf elke dag verbeteren om nog meer te betekenen voor de mensen en bedrijven die onze producten en diensten kopen. Komende twee jaar gaan we als HP team samen met Pien en Roos kijken naar de wederzijdse tegenslagen, uitdagingen, progressie en successen. Dat we deze twee talentvolle vrouwen kunnen helpen richting hun Olympische droom geeft ons een enorme voldoening”.

Contactpersoon:

 • Naam: Hjalmar van Veen (General Manager)
 • Kantoor: Amstelveen
 • Favoriete sporten: Tennis, voetbal, skiën en hockey
 • Ultiem sportmoment: EK Voetbal 1988

 

Over Pien Sanders

Pien is 20 jaar oud, komt uit Tilburg, hockeyt bij HC Den Bosch en maakte op haar 19e al haar debuut voor het Nederlands Team. Vorig jaar werd ze met het Nederlands Team Europees Kampioen, en werd ze ook nog uitgeroepen tot grootste talent van het toernooi. Of HP past bij Pien? “Ik ken HP nu iets beter dan voorheen. Ik was verbaasd over de coole producten die ze hebben. De laptop en HP Sprocket gaan me echt helpen contact te houden met mijn familie, vrienden, hockey collega’s en trainers, of ik nu op reis ben of niet.”

En verder..

 • Geboren: 11 juni, 1998
 • Woont in: Den Bosch
 • Mooiste sportmoment: Europees Kampioen worden in eigen land én grootste talent van het toernooi worden
 • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Over Roos Zwetsloot

Roos is 18 jaar en is een mega getalenteerde sporter. Het is skateboarden geworden, maar ze werd ook al uitgeroepen tot “Talent van het Jaar” in de jeugdopleiding van Kampong Hockey. Roos heeft maar één doel: “In 2020 wil ik in Tokyo op die ‘ramp’ staan.” “Ik ben blij met HP als Supporter; ik kan nu het R2E-Programma volgen en me echt bezig houden met de sport zelf. De HP laptop ga ik gebruiken voor mijn studie en voor het bestuderen van wedstrijdanalyses.”

En verder..

 • Geboren: 27 juli, 2000
 • Woont in: Zeist
 • Mooiste sportmoment: Uitgeroepen worden tot grootste talent van de Kampong jeugdopleiding
 • Ultieme doel: Het bereiken van de Olympische Spelen in Tokyo2020

Samenwerking

HalfYear Kick-Off HP 12 juni @Amstelveen

  Tijdens de Half- Year Kick-Off’s van HP worden updates gegeven over het traject naar de Olympische Spelen. De invulling van het sportieve gedeelte van de dag werd door TE verzorgd. Roos zat in California voor haar eerste wedstrijd na haar revalidatie van haar...

Kick-Off HP 18 december @Landgraaf

  HP Nederland, Pien Sanders en Roos Zwetsloot gaan samen op weg naar de Olympische Spelen. Op dinsdag 18 december trapte HP haar 2-jarenplan en het daarin geïntegreerde sales-incentive 2020-Programma af in Landgraaf. Tijdens deze Kick-Off werd ook de koppeling...

Sales Incentive Programma HP

  HP Nederland is een op sales gedreven organisatie die de afgelopen jaren een mooie groei heeft doorgemaakt. Om boven jezelf uit te stijgen, moet je ambitieuze doelen stellen. Daarom heeft TE samen met HP een Sales-Incentive Programma ontwikkeld, gekoppeld aan...

Meld je aan en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!

Supporter van Talent

Schrijf je in en wordt onderdeel van de Road2Tokyo!